VI BEHÖVER BLI FLER

Vi söker 3 nya medarebetare. Är det dig vi letar efter? 

LG Produktion expanderar och nu vill vi anställa 3 personer till på hetid

CNC-operatör • Lager / Verkstad • Verkstadsarbetare

Vill du jobba med oss och känner att jobbeskrivningen här nedanför passar dig - hör av dig redan idag! 

Vi expanderar och behöver din hjälp! 

LG Produktion AB slogs under 2016 ihop med LG Maskin AB och företagen huserar sedan ett år tllbaka i gemensamma, moderna lokaler i Hovmantorp under namnet LG Produktion AB. Vi är idag 15 anställda, ett gäng som arbetar nära tillsammans.

Vi har flera olika produktionsdelar: svarvar, fräsar, anodisering, montering och lackering. Vi strävar efter att vara en helhetsleverantör: genom att själva ombesörja flera delar i produktionskedjan korta ner kundernas väntetid så mycket som möjligt och att leverera produkter med stor precision.

Vi behöver utöka vår personal och söker därför tre nya medarbetare:

CNC-Operatör

Vi söker dig som har erfarenhet av CNC-bearbetning sedan några år, vill utvecklas och söker nya utmaningar.

Vi har flera moderna CNC-styrda fräsar med olika styrsystem och vi ser gärna att du är flexibel och ser det som en positiv utmaning att lära nya saker.

 

Lager-Verkstad

Arbetsuppgifterna är att jobba med in- och utleveranser av de artiklar som hanteras på lagret. I dessa uppgifter ingår bokning av frakt, emballering och till viss del administrativt arbete.

Här behövs en engagerad och serviceinriktad person. I arbetsuppgifterna kan det även förekomma plockjobb i verkstaden samt gradning och enklare montering.

 

Verkstadsarbetare

Här söker vi en allt-i-allo. En person som inte nödvändigtvis har så mycket erfarenhet av verkstadsarbete men som har ett tekniskt intresse, är flexibel, noggrann, vill lära sig nya saker och ser utveckling som en möjlighet.

I arbetsuppgifterna ingår byte i maskinerna, kontrollmätning, viss materialhantering och gradning.

Genomgående för tjänsterna är personlig lämplighet och noggrannhet. Tjänsterna är på heltid och dagtid. Vi vill att du hanterar svenska i tal och skrift.


Frågor besvaras av Ulf Åström 0478-485 70
Skicka din ansökan till info@lgproduktion.se

2018-05-29 23:09